Maak een afspraak

Belangrijke informatie over het Corona virus!

 

Boven-Veluwe DierGezondheidsCentrum en het coronavirus

Vanwege de verdere verspreiding van het coronavirus begrijpen wij dat u zich daar zorgen over maakt. Het zal duidelijk zijn dat wij ons daar ook zorgen over maken als het gaat om u als klant en onze medewerkers. Zeker nu de regio waarin wij als Boven-Veluwe DierGezondheidsCentrum werkzaam zijn ook getroffen wordt, vormt het virus een groter risico. Daarnaast zijn er voor het hele land verdergaande maatregelen getroffen.

Het spreekt voor zich dat wij de richtlijnen en voorschriften volgen die zijn uitgegeven of opgelegd worden door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het RIVM.

Gelet op de ontwikkelingen ten aanzien van het virus, het risico van besmetting en de aard van onze werkzaamheden en de daaraan verbonden contacten, hebben ter preventie daarom maatregelen genomen. Wij leggen u graag uit welke maatregelen wij nemen om besmetting zoveel mogelijk te voorkomen. De maatregelen gelden voor klanten, maar ook medewerkers.

Uw afspraak op de praktijk aan de Rondweg 78 in Wezep

Om onze dienstverlening de komende periode zo goed mogelijk te kunnen continueren en te kunnen waarborgen zijn wij genoodzaakt een aantal maatregelen te treffen. Maatregelen in het belang van u als klant, maar ook ter bescherming van onze medewerkers. Heeft u een afspraak op de praktijk en heeft u klachten in de vorm van neusverkoudheid, hoesten, kortademigheid, keelpijn of koorts dan wel een combinatie daar van? Dan verzoek wij u te bellen met de praktijk als u binnenkort een afspraak heeft. Wellicht kunnen wij u via een telefonisch consult helpen. Mocht dat niet kunnen, dan stellen wij de afspraak uit en plannen een nieuwe afspraak in.

Daarnaast komt het inloopspreekuur te vervallen en vindt er tot nadere berichtgeving hierover geen avondspreekuur plaats. Verder zullen voorlopig geen entingen/vaccinaties plaatsvinden behoudens puppy’s of aantoonbaar noodzakelijk, eventueel rabiës. Daarnaast gaan de assistenten afspraken niet door, denk hierbij aan de puppy begeleiding, nagels knippen, wondcontrole enz.

Voor spoedgevallen blijven wij ‘normaal’ bereikbaar en overleggen wij met u. Bij uw bezoek aan de praktijk mag u uitsluitend in en na overleg met ons, maximaal één begeleider extra meenemen naar de praktijk.

Betalingen dienen via de pinautomaat plaats te vinden.

Visites en bedrijfsbegeleiding bij veehouders

De dierenartsen van Landbouwhuisdieren zullen zoveel als mogelijk de normale werkzaamheden voor de veehouders blijven uitvoeren. Zij zullen daarbij de voorschriften die gelden voor onze medewerkers volgen.

De Dap-o-Theek bus

De Dap-O-Theek bus zal de bezorgingen blijven voortzetten. Echter verzocht wordt om bestellingen per mail of telefoon aan ons door te geven. Vervolgens worden bij de rondes de bestellingen bij u bezorgd/neergezet. Het betreden van de bus wordt niet toegestaan.

Schone handen

Voorlopig begroeten wij u zonder een hand te geven. Wij geven geen hand omdat virussen zich makkelijk kunnen verspreiden door een handdruk. Ondanks dat wij geen handen geven is ons verzoek om uw handen schoon te houden. Dit in verband met andere contacten zoals bijvoorbeeld door het gebruik maken van de pinautomaat en het aanraken van de balie. Binnen de praktijkruimte

is dit mogelijk door gebruik te maken van de desinfecterende middelen die hiervoor beschikbaar zijn. Het verzoek is om daar vooral gebruik van te maken.

Bij aanwezigheid van meer dan 1 persoon dient u tenminste één stoelruimte vrij te laten. Er worden niet meer dan 5 klanten in de wachtruimte toegelaten.

Per dier mag er 1 eigenaar meekomen naar de praktijk (uitzondering in geval van euthanasie)

Medewerkers

Wij informeren onze medewerkers continu. De komende periode bezoeken onze medewerkers geen grote bijeenkomsten of zakelijke evenementen als dit niet noodzakelijk is. Dat geldt ook voor het bezoeken van opleidingsinstituten in het kader van scholing.

Heeft een medewerker klachten in de vorm van neusverkoudheid, hoesten, kortademigheid, keelpijn of koorts dan wel een combinatie daar van? Dan gaat hij of zij niet naar het werk en houdt de gezondheid in de gaten. De daarvoor geldende maatregelen worden in acht genomen.

Bij spoed 24 uur per dag bereikbaar

7 dagen per week onder de volgende nummers:

Gezelschapsdieren

Rondweg 78, Wezep

(038) 376 62 01

Buiten openingstijden:

0900-7763332

Landbouwhuisdieren

Rondweg 78, Wezep

(038) 376 62 00

Paarden

Rondweg 78, Wezep

(038) 376 62 00

Gezelschapsdieren

Spreekuur maandag t/m vrijdag:
Alleen op afspraak van 8:30 tot 17:00 uur
Dinsdagavond op afspraak van 18.30-19.30 uur
Zaterdag op afspraak van 09.00-10.30 uur

Apotheek open:
Maandag t/m vrijdag 08.00-17.00 uur
Zaterdag apotheek open van 9.15-11.00 uur

Landbouwhuisdieren

Telefonisch spreekuur:
Maandag t/m zaterdag 08.00-09.00 uur
Verder alleen op afspraak

Apotheek open:
Maandag t/m vrijdag 08.00-17.00 uur
Zaterdag 08.00-09.30 uur

Altijd op de hoogte?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief landbouwhuisdieren

Nieuwsbrief

Boven Veluwe DierGezondheidsCentrum

Rondweg 78
8091XK Wezep

Route