Sterkliniek

Foto SterK4logo-sterkliniek-1001

Wij zijn zeer trots u te melden dat DierGezondheidsCentrum Boven-Veluwe sinds kort Sterkliniek gecertificeerd is. Na een strenge toelatingsprocedure maken we nu deel uit van Sterklinieken BV, een samenwerkingsverband van ruim 40 verschillende gezelschapsdierenklinieken verspreid over Nederland. Hoewel samenwerkende praktijken allemaal zelfstandige klinieken zijn met hun eigen identiteit, hebben zij gemeen dat ze de belangen van de diereigenaren en hun dieren voorop stellen. Daartoe streven ze naar een hoge kwaliteit in hun (diergeneeskundige) dienstverlening.

Wat betekent dit voor u?
Wij bieden u de vertrouwde zorg voor dezelfde prijs. We zeggen niet alleen dat we goede kwaliteit leveren maar wij worden hiermee ook jaarlijks getoetst. Sterklinieken BV staat voor geborgde zorg met nog strengere kwaliteitseisen dan die binnen de beroepsgroep normaliter wordt gehanteerd. De deelnemers van Sterklinieken wisselen kennis en ervaring uit. Ook worden protocollen en behandelmethoden in overleg met specialisten opgesteld. Een samenwerkingsverband staat sterker in een onderhandeling of overleg met een farmaceut of branchespeler dan één zelfstandige praktijk. Zo kunnen wij u nu en in de toekomst zorg bieden op hoog niveau tegen een reële prijs.

SterK.
Driemaal per jaar verschijnt het magazine SterK. Dit is een uitgave van Sterklinieken BV. Het magazine is verkrijgbaar aan de balie van onze praktijken in Wezep en “t Harde. Hiermee informeren we u als cliënt over nieuwe veterinaire ontwikkelingen, actuele onderwerpen, voeding, verzorging en gezondheid die van toepassing zijn op uw huisdier.

www.sterkliniek.nl
Op de website sterkliniek.nl kunt u meer te weten komen over de achtergrond van het samenwerkingsverband Sterklinieken BV en hun streven naar kennis, kunde en kwaliteit. Tevens vindt u op deze site heel veel (medische) informatie over uw huisdier. Zo informeren wij u wanneer er sprake is van een spoedgeval en waarom het verstandig is uw huisdier te vaccineren.

Helpt u ons?
Wij zijn dit samenwerkingsverband aangegaan om u en uw huisdier beter van dienst te kunnen zijn. Deze stap is ook voor ons een beetje spannend. Wij hebben uw mening, uw positieve berichten, uw kritiek, uw vragen maar ook uw klachten nodig om nog beter te kunnen worden. Heeft u suggesties? laat het ons dan weten via gezelschapsdieren@dgcbovenveluwe.nl of via telefoonnummer 038-3766201. Natuurlijk kunt u ook terecht bij ons aan de balie.

Wij vertrouwen erop nog vele jaren te kunnen bijdragen aan de gezondheid van uw huisdier.

Namens team gezelschapsdieren
DGC Boven-Veluwe

Sterkliniek Wezep