SterKliniek

Sinds 2014 is D.G.C. Boven-Veluwe onderdeel van Sterkliniek Dierenartsen BV. Dit is een groeiend samenwerkingsverband waar meerdere gezelschapsdierenklinieken verspreid over heel Nederland aan mee doen. Deze klinieken zijn allemaal zelfstandig en te herkennen aan het Sterkliniek logo. Dit logo mag alleen gebruikt worden indien de betreffende gezelschapsdierenkliniek voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. De deelnemende klinieken slaan de handen ineen om kennis, kunde en ervaring te delen zodat we van elkaar kunnen leren. Het zijn deze dingen die een Sterkliniek onderscheiden van een gewone kliniek.

 

Maar wat betekent dit voor uw huisdier en voor u als cliënt? Waar wij binnen Sterkliniek naar streven is om een hoge kwaliteit te bieden in onze dienstverlening. Om deze kwaliteit te waarborgen, stelt Sterkliniek een aantal aanvullende eisen aan haar deelnemers die de eisen vanuit de beroepsgroep overstijgen. Zo is zowel de dierenarts als de paraveterinair verplicht om jaarlijks nascholingen te volgen om de kennis up-to-date te houden. Daarnaast zijn er specifieke regels over apparatuur- en apotheekbeheer om veiligheid te garanderen. Ieder jaar worden deze kwaliteitseisen binnen de gezelschapsdierenkliniek getoetst door een onafhankelijke organisatie. Samen wordt dan nagedacht over nieuwe mogelijkheden en kwaliteitsverbetering zodat de ontwikkeling binnen de kliniek nooit stil komt te staan. Op deze manier waarborgt Sterkliniek een uniek hoog kwaliteitsniveau met uiteindelijk doel om u en uw huisdier zo goed mogelijk tot dienst te kunnen staan!

 

Om u als cliënt op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen binnen de Sterkliniek, wordt er drie keer per jaar het tijdschrift SterK uitgebracht. Naast deze informatie bevat het ook de laatste ontwikkelingen op diergeneeskundige vlak en voorlichting over bepaalde aandoeningen en preventie van ziekte. De SterK kunt u gratis ophalen bij de balie in onze praktijk.

 

Meer informatie over Sterkliniek Dierenartsen kunt u vinden op

SterKliniek

Bij spoed 24 uur per dag bereikbaar

7 dagen per week onder de volgende nummers:

Gezelschapsdieren

Rondweg 78, Wezep

(038) 376 62 01

Landbouwhuisdieren

Rondweg 78, Wezep

(038) 376 62 00

Paarden

Rondweg 78, Wezep

(038) 376 62 00

Gezelschapsdieren

Spreekuur maandag t/m vrijdag:
Alleen op afspraak van 8:30 tot 17:00 uur
Dinsdagavond op afspraak van 18.30-19.30 uur
Zaterdag op afspraak van 09.30-10.30 uur

Apotheek open:
Maandag t/m vrijdag 08.00-17.00 uur
Zaterdag apotheek open van 9.15-11.00 uur

Landbouwhuisdieren

Telefonisch spreekuur:
Maandag t/m zaterdag 08.00-09.00 uur
Verder alleen op afspraak

Apotheek open:
Maandag t/m vrijdag 08.00-17.00 uur
Zaterdag 08.00-09.30 uur

Altijd op de hoogte?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief landbouwhuisdieren

Nieuwsbrief

Boven Veluwe DierGezondheidsCentrum

Rondweg 78
8091XK Wezep

Route