Maak een afspraak

Vacature: Assistent(e) Landbouwhuisdieren 16-20 uur

Boven-Veluwe DierGezondheidsCentrum is een goed geoutilleerde, vooruitstrevende en ISO-gecertificeerde dierenartsenpraktijk in Wezep. De gemengde praktijk heeft een samenwerkingsverband met Dairy Training Centre en maakt deel uit van Kernpraktijken Rundvee en Veterinaire Monitoring Pluimvee.

Bij Boven-Veluwe DierGezondheidsCentrum wordt in een team van 30 medewerkers (dierenartsen, paraveterinairen en ondersteunende medewerkers) gewerkt aan een optimale patiëntenzorg in een gezonde onderneming. Onze kernwaarden zijn: Klantgericht, Kwaliteit, Ondernemend, Werkplezier en Deskundigheid.

 

Bij het Team Landbouwhuisdieren bestaat de vacature van

 

Assistent(e) Landbouwhuisdieren

16-20 uur

Wat ga jij doen?
Als Assistent(e) Landbouw ben jij verantwoordelijk voor een breed takenpakket van werkzaamheden binnen het Team Landbouwhuisdieren. De voornaamste taak is het aannemen en afhandelen van direct klantcontact per telefoon, email en WhatsApp. De hieruit voortkomende werkzaamheden zoals werk inplannen, routes vaststellen, bestellingen aannemen en afhandelen voer jij zelfstandig uit. Andere voorkomende taken zijn het bieden van administratieve ondersteuning aan de dierenartsen en het praktisch voorbereiden van bijeenkomsten in de praktijk.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die ervaring heeft met telefoneren en bovenal klant- en service gericht is. Jij vindt het leuk om afwisselende werkzaamheden uit te voeren. Jij bent bij voorkeur opgeleid in de agrarische sector als paraveterinair. In ieder geval hebt jij ervaring in én affiniteit met de sector landbouwhuisdieren. Daarnaast kun jij overweg met Outlook, Word en Excel. Wij hechten aan het kunnen en willen werken in teamverband, maar zien ook graag dat jij zelfstandig werkzaamheden kunt uitvoeren. Jij hebt een flexibele werkhouding, bent proactief en oplossingsgericht.

 

Wil jij
Een gevarieerde en uitdagende baan waarin jij werkzaam bent in het hart van het team? Een fijne, gemotiveerde groep collega’s om jou heen en weet jij op drukke momenten het hoofd koel te houden en overzicht te bewaren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat biedt Boven-Veluwe DierGezondheidsCentrum jou?

Jij bent werkzaam in een enthousiast, gemotiveerd en bevlogen relatief jong team. Er is ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling in een informele werksfeer. Geen dag is bij ons hetzelfde en er is oog voor een gezonde werk-privé balans.

Wij willen ons dienstenpakket continue verbeteren om onze klanten optimaal van dienst te kunnen blijven zijn. Nieuwe frisse ideeën voor onze praktijk zijn daarom welkom. Wij bieden arbeidsvoorwaarden conform CAO Dierenartsassistenten. De werktijden inclusief de zaterdagochtend zijn volgens rooster.

 

Ben je geïnteresseerd omdat jij denkt de aanvulling te kunnen zijn voor ons Team Landbouwhuisdieren ?
Stuur dan nu je CV en motivatiebrief vóór 10 februari 2020  naar Wim Hoogers (Praktijkmanager), w.hoogers@dgcbovenveluwe.nl . Mocht jij nog vragen hebben over de functie, bel dan naar Sarienke Puttenstein, Hoofdassistent Team Landbouwhuisdieren: 038-3766200 (maandag, dinsdag of donderdag). Met jouw gegevens wordt vertrouwelijk omgegaan door ons!

Wil jij meer weten over onze praktijk, kijk dan op www.dgcbovenveluwe.nl

Bij spoed 24 uur per dag bereikbaar

7 dagen per week onder de volgende nummers:

Gezelschapsdieren

Rondweg 78, Wezep

(038) 376 62 01

Buiten openingstijden:

0900-7763332

Landbouwhuisdieren

Rondweg 78, Wezep

(038) 376 62 00

Paarden

Rondweg 78, Wezep

(038) 376 62 00

Gezelschapsdieren

Spreekuur maandag t/m vrijdag:
Alleen op afspraak van 8:30 tot 17:00 uur
Dinsdagavond op afspraak van 18.30-19.30 uur
Zaterdag op afspraak van 09.00-10.30 uur

Apotheek open:
Maandag t/m vrijdag 08.00-17.00 uur
Zaterdag apotheek open van 9.15-11.00 uur

Landbouwhuisdieren

Telefonisch spreekuur:
Maandag t/m zaterdag 08.00-09.00 uur
Verder alleen op afspraak

Apotheek open:
Maandag t/m vrijdag 08.00-17.00 uur
Zaterdag 08.00-09.30 uur

Altijd op de hoogte?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief landbouwhuisdieren

Nieuwsbrief

Boven Veluwe DierGezondheidsCentrum

Rondweg 78
8091XK Wezep

Route